РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ: ОСНОВИ. 10 КЛЮЧІВ ДО РЕАЛЬНОСТІ - Дєордіца, Таяна; Толмачов, Володимир (Фізико-математична освіта, 2023)
Вільчек, Ф. (2021). ОСНОВИ. 10 КЛЮЧІВ ДО РЕАЛЬНОСТІ. Лабораторія.Автор: Френк Вільчек (Frank Wilczek) (https://www.frankawilczek.com/)Оригінальна назва: Fundamentals: Ten Keys to Reality Перекладач: Микола КлимчукРік видання: 2021Кількість сторінок: 208Видавництво: Лабораторія (https://laboratoria.pro/) ISBN:  978-617-7965-58-8, 978-617-7965-59-5 (електронне видання), 978-617-7965-60-1 (аудіокнига)
Keywords: гуманітарна фізика; природа; фізична картина світу; фізичні закони; пізнання