РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ: «АБЕТКА ЛОГІЧНОГО МИСЛЕННЯ» - Дєордіца, Таяна; Вороніна, Марина (Фізико-математична освіта, 2023)
Автор: Юрій Олександрович Петров (20.08.1927 – 17.08.2001)Оригінальна назва: «Азбука логичного мышления»Рік видання: 1991Кількість сторінок: 104Видавництво: МДУISBN:  5-211-01486-3Джерело вільного доступу: http://kyiv-heritage-guide.com/page/literatura-dlya-rozvitku-osobistosti#19-6
Keywords: мислення; логічний; проблемна ситуація; правила; практична логіка; теоретична логіка; питання