РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ: КРИТИЧНЕ МИСЛЕННЯ - ДЄОРДІЦА, Таяна; ТОЛМАЧОВ, Володимир (Фізико-математична освіта, 2024)
Автор: Джонатан Хейбер (Jonathan Haber) (1962 – 2022) (https://www.jonathanhaber.org/). Оригінальна назва: Critical Thinking Серія: МІТ Press. Що варто знати про… (The MIT Press Essential Knowledge series) Переклад: Олександра Бойченко Рік видання: 2023 Кількість сторінок: 236 Видавництво: ArtHuss (https://www.arthuss.com.ua/). ISBN: 978-617-8025-53-3