РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ: ОСНОВИ. 10 КЛЮЧІВ ДО РЕАЛЬНОСТІ - Дєордіца, Таяна; Толмачов, Володимир (Фізико-математична освіта, 2023)
Вільчек, Ф. (2021). ОСНОВИ. 10 КЛЮЧІВ ДО РЕАЛЬНОСТІ. Лабораторія. Автор: Френк Вільчек (Frank Wilczek) (https://www.frankawilczek.com/) Оригінальна назва: Fundamentals: Ten Keys to Reality Перекладач: Микола Климчук Рік видання: 2021 Кількість сторінок: 208 Видавництво: Лабораторія (https://laboratoria.pro/) ISBN: 978-617-7965-58-8, 978-617-7965-59-5 (електронне видання), 978-617-7965-60-1 (аудіокнига)