РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ: «АБЕТКА ЛОГІЧНОГО МИСЛЕННЯ» - Дєордіца, Таяна; Вороніна, Марина (Фізико-математична освіта, 2023)
Автор: Юрій Олександрович Петров (20.08.1927 – 17.08.2001) Оригінальна назва: «Азбука логичного мышления» Рік видання: 1991 Кількість сторінок: 104 Видавництво: МДУ ISBN: 5-211-01486-3 Джерело вільного доступу: http://kyiv-heritage-guide.com/page/literatura-dlya-rozvitku-osobistosti#19-6