РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ: «ЯК МИ ВЧИМОСЯ: ЧОМУ МОЗОК НАВЧАЄТЬСЯ КРАЩЕ, НІЖ МАШИНА... ПОКИ ЩО» - Дєордіца, Таяна; Вороніна, Марина (Фізико-математична освіта, 2023)
Деан, С. (2021). Як ми вчимося: чому мозок навчається краще, ніж машина...поки що. Київ, Лабораторія. Автор: Станіслас Деан (Stanislas Dehaene) Перекладач: Юлія Костюк Оригінальна назва: «How We Learn: Why Brains Learn Better Than Any Machine... for Now»(2020) Рік видання: 2021 Кількість сторінок: 288 Видавництво: Лабораторія (https://laboratoria.pro/)